• Kasnakta Tutkalla Yapılan Salon Takımı Peçeteleri

    tutkal çivili kasnak merak her geçen gün artmaktadır. Pullusu Simlisi alıcı ile karşılamak için tanıdık girişimi aracılığıyla sanal ortamda hem de kapsar söyleyerek herkesin kendi tasarımları ve ürünler için gereklidir. Yani ekmek de neredeyse aslanın midesinde oldu ..

    Yapıştırıcı malzeme kasnaklar belli bir derece vardır kafa işi. İstediğiniz bir çember boyutunu her yakalayın. Bunun için, kasnak boyutları bahsedeceğiz.

    Bir 29 x 29 cm çemberler için Peçete boyutu çember. 4 çaktırıyorsunuz bar kare ar Yani 29 cm. Ve cam çaktırıyorsunuz çivi üzerindeki 1 cm aralıklarla kaburgalar eğer. Her tarafta bir çivi 27 olacaktır.Köşelerinde çiviler arasında 1 cm boşluk olacak. Eğer sıkıntıdan bir halat sararken o köşe dönüyor, çünkü bir tek sayı olması önemlidir.



    değişik tasarım isteyenler için kasnak işi salon takımı


    100 x 100 cm kasnak kasnak ebadı için masa örtüsü. 80 x 80 cm orada inşa etmişti, ama tablo için ideal olan 1 metre olan düşünüyorum. Çıtçıt ve köşeleri arasındaki cm boşluk tekrar olacaktır.

    Masa örtüsü, 36 x 36 cm çemberler için Kasnak boyutu.

    Konsol için Kasnak boyutu, 100 x 32 cm çemberler.

    Fiskos kasnak ebadı kapsayacak şekilde; 75 x 75 cm çemberler.

    Kapsayacak Televizyon kasnak ebadı; 70 x 20 cm çemberler.

    Tablo boyutu için Somen kasnak, 32 x 82 cm çemberler.

    Tepsisi kapağı, 36 x 18 cm çemberler için Kasnak boyutu.

    Bazı yerlerde verilen bu farklı boyutları bulabilirsiniz. Ancak bu ölçümler, üç ya da daha az oluşmaktadır. Tabii ki bunu yaptığınızda kendi tablonuzu örtünüzü seti veya sehpa hesaplayarak büyük veya küçük.

    0 yorum → Kasnakta Tutkalla Yapılan Salon Takımı Peçeteleri

    Yorum Gönder