• Bebek Yelekleri Modelleri Ve Yapılışı

     Bebek Yelekleri Modelleri 
    Bebek modasinda örgü yelek modelleri, kiz bebekleri için süslü örgü yelekler ve erkek bebekleri için el örgüleri yelek çesitleri kislik örgüler arasinda yer alan örgü modasi tasarimlari, kislik bebek örgüleri, yelekler, kapsonlu yelek çesitleri, örgü bebek hirkalari, Hirka örnekleri, çiçekli örgü yelekler, bebek örgü yelekleri, En sik örgü yelek modelleri.
     Bebek yelek Hazırlanışı:

      Bebeğin vücut yelek yapılışına önce İl hesapladıktan sonra daha fazla zincir çekerek başlayabilirsiniz.

    Ortalama 58-60 yeleğimize ilk zincir çekerek başlayalım ...

    Yedi yapmak tığ doldurmak için kuyuya batarak. Tığla dolgu içine batarak yok zincirindeki boşluğu atladıktan sonra, ondört zinciri olarak Sonra iki zincir çekin ve uzun götüreceğim.İki zincirleri ve boşluğu dolgu sizin zincir çekin atlayarak batarak yedi sıra tığla zinciri ve iki zincir alan bir satır çekin ve on dört ve yedi zinciri gibi bir parçası doldurarak yapın.iki tığla doldurarak çekinyelek yakasına örmeye başlar.

    (içindeki aynı şekilde alınan ikisıra genişletmek için sağa doğru zincir rayları banister ile iki zincirleri olacaktır, böylece bebek vest robasına)

    Ördükten korkuluk korkuluk doldurma boşluğuna iki zincir bir sıra doldurduktan sonra alınan yedi adet ders sonra, on dört yanı yapıyor karşı tarafa bir anahtar daha dolgu içine iki zincir çekin.Aynı şekilde, iki zincirlerinin boşluğuna doldurma ve örgü devam tarafından.Dubleks dolgu örülenyeşil artmışolacak sayıların yaptırmasına kadar koltuk altına Bebek yelek. Eğer koltuk altı parçasından gelen koltuk altına yelek. kolkısmı sizlerördükçe bebek yelek olacak.

    Yelek koltuk kesmek için nasıl.Koltukaltı bir korkuluk çıkarıp örgü iki zinciri devam edin. Halat ve yelek tam uzunluğunu ayarladıktan sonra. Böyle bir emir doldurarak dantel yaka ve Shape düğmesi delikli parçaları olarak tekrar tığla koyu yeşil ip, silah, ve,. Tek düğme ile süsleyin
    Tig örgüsü çizgili beyaz yelek modeli. Beyaz çizgili örgü yelek modelleri.

    Kapsonlu örgü kirmizi yelek modeli. Kirmizi kapsonlu kiz bebek yelekleri.

    Örgü beyaz yelek modelleri. Iki sisle islenmis süslü beyaz bebek yelekleri.

    Kabartmali örgü beyaz yelek modelleri. El örgüsü kabartmali beyaz yelek örnegi.

    Örgü bebek yelek modelleri. El örgüsü pembe kiz yelek modelleri. pembe örgü yelek.


    Iki sisle örülmüs yesil yelek modelleri. Yesil örgü bebek yelegi modelleri.

    El örgüsü beyaz örgü bebek yelek modelleri. En yeni model örgü beyaz yelekler. 

    Iki sisle islenmis örgü beyaz yelek örnegi. Yakadan islenmis beyaz örgü bebek yelekleri.


    0 yorum → Bebek Yelekleri Modelleri Ve Yapılışı

    Yorum Gönder